diumenge, 4 de setembre del 2011

V CARRERA POR MONTAÑA CANON DO SIL

 (CAMPEONATO DE ESPAÑA, CAMPEONATO DE GALICIA Y COPA GALLEGA)


El passat diumenge dia 4 de setembre, i aprofitant que estàvem de vacances per terres gallegues visitant el nostre amic Artur, Joel i Farrera vam participar a la cinquena edició de la Cursa de Muntanya “Canon do Sil” a la població de Parada do Sil (Ourense), l’última prova del Campionat d’Espanya de Curses de Muntanya.
Una cursa amb 33,6 quilòmetres i 2200 metres de desnivell positiu, on es passava del poble de Parada do Sil, els barrancs o “canons” del riu Sil, la muntanya de Cabeza de Meda,  uns corriols, senderons i vistes impressionants, sempre envoltats d’abundant vegetació.
Vam arribar a les 8:00 amb la resta del staff tècnic, Artur (Manager, Patrocinador i Delegat de Zona), Laura (Serveis Mèdics) i Isaac (Logistica). També es va sumar al equip el Domínguez, un company de feina d’Artur.
Vam recollir els dorsals i amb una fina però intensa pluja i boira, a les 9:00 es va donar la sortida als corredors federats. Tots els jabalins i jabalines que competeixen al Campionat d’Espanya, i algun “desperdigat” com nosatres.
Després de córrer amunt i avall pels corriols, senderons, tallafocs, etc...  un mes aviat i l’altre una mica mes tard, vam arribar a meta.
En general una carrera espectacular,  tant pel recorregut, la duresa, la climatologia i els paratges per on transcorria.
L’any que bé més ....
Salut, quilòmetres, pedals i gassssss a tope !!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada