diumenge, 18 de setembre del 2011

II Duatló de la Verema -L'Albagés-

Diumenge 18 de setembre, Guillermo, Papau i Farrera vam desplaçar-nos a L’Albagés (Les Garrigues), per participar a la segona edició de la Duatló de la Verema.
Abans de les 9 del matí ja estàvem aparcant  la furgo, vam recollir els dorsals i bosses d’obsequis i vam anar a canviar-nos i  preparar les BTT’s  per a la “batalla”.
A les 9:15 el Kike va fer el “briefing”  de la cursa i al finalitzar vam pujar als autocars que ens van portar fins a la sortida del primer sector de cursa a peu.
Aquests ens van deixar a uns 700 metres de finca des d’on es donava la sortida, mig corrent mig caminant vam arribar a una era amb un maset amb tanques publicitàries de l’organitzador de la prova, i a les 10:10 h es va donar el tret de sortida.
S’anava corrent entre camps de vinya, oliveres i algun que altre bosquet  durant 7,5 quilòmetres, fins arribar a la plaça del poble.
Aquí hi havia la zona de transició, on es canviaven els “kets” de córrer pels de bici i començava el tram de BTT, uns 18 quilòmetres per camins, trialeres i senderons una mica trenca-cames  “velleta amunt velleta avall”, amb un fort vent bufant quasi sempre de cara.
Després es tornava a la plaça i “santornemi” a córrer, 2,5 quilòmetres mes, donant la volta al poble.
A l’arribada ens esperaven el Jonatan (mànager) i la Marta i els bikers del poble Francesc  i Jordi que havien aprofitat per fer una ruta amb BTT (Almatret – Torrebesses – Granyena – Soleràs – Albagés).
Al finalitzar, també vam fer una petita cata de vins, gentilesa de l’organització Cellers Clos-Pons.
 Més informació, classificacions i fotos:
 Pròxima estació:
Cursa de Muntanya de Tivissa 09/10/2011 http://www.muntanyesdetivissa.com
Salut, quilòmetres, pedals i gasssssss a tope !!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada