dissabte, 21 de juliol del 2012

Cursa Vertical "Camí de Les Trinxeres"


Aquest passat dissabte 21 de juliol una representació del club i els companys del CEGA de La Granadella vam participar a la segona edició del “Camí de les Trinxeres” , una cursa vertical que constava de 5 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu.
La prova l’organitzava el CEPS de Pobla de Segur, però es realitzava al municipi d’Aramunt, al costat del pantà de Sant Antoni i es pujava  la muntanya de Sant Corneli.
A les 8:30 en punt es va donar la sortida, uns 300 metres de plà i després seguint les indicacions  del nostre company Isaac (Moreno), ens desviàvem pel sender que puja a la muntanya.


Amunt, amunt i més amunt, anàvem passant els cartells que indicàven el desnivell que ens quedava per assolir, fins arribar a dalt de tot on estava situada la meta.
Al arribar hi havia un esmorzar “selecte” amb embotits de tota mena, formatge, meló, sindría, etc … i per beure aigua i cervesa fresca, vi “del bo” i cava.  I el que dona més valor a tot, es que tot el material, menjar i beure, ho havien estat pujant a peu, els voluntaris “porteadores” de la cursa.

Si senyor, un 10 a la gent de l’organització !!!!

Després d’esmorzar baixada frenètica fins al pàrquing i un banyet refrescant al “Lago”.
En definitiva, un bon dia pel Pallars, disfrutant de la muntanya, dels paisatges i de la gent,  tal i com li agradava a David, que tot i no asistir fisicament a la Caminada i erem tots de pensament.
Salut, quilòmetres, pedals i gassss a tope Pepe !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada