diumenge, 10 d’abril del 2011

Cursa Muntanya 25é Aniversari Bombers Voluntaris de Cornudella de Montsant

Diumenge 10 d’abril, amb membres del club repartits pel país, els caminadors de ruta pel poble fent un trekking amb membres de la vegueria i la secció BTT a “La Portals de Montserrat”; la secció de Trail vam anar a la cursa de Cornudella de Montsant.

A les 8:30 vam sortir del poble i al voltant de les 10 ens vam trobar a Cornudella, Joel, Jordi, Farrera, el Magan de Sarroca i els companys Alfons de la Granadella i Ferran de Torre-serona.

Després de recollir els dorsals i les bosses dels corredors, ens vam anar a canviar i a escalfar una mica.

A les 11:00 i amb un sol de justícia, es donava la sortida de la cursa, amb un recorregut aproximat de 14 quilòmetres i 550 metres de desnivell positiu.

El recorregut passava pel costat del pantà de Siurana i creuava 2 o 3 vegades el riu, també hi havia una forta pujada i al final un descens tècnic però molt divertit fins tornar a arribar al poble.

Al final i tot i que alguns corredors s’equivoquessin de recorregut per la falta de senyalització, s’ha de destacar a Joel en 3ª posició i que la resta de membres del club i els companys, vam quedar, a falta de la publicació de les classificacions finals, entre els 10 o 12 primers.






Salut, quilòmetres, pedals i gassssssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada