diumenge, 3 d’abril de 2011

IV Cursa de Muntanya "Serra de Les Fites" -La Pobla de Massaluca-

Diumenge3 de març, la secció de Trail amb Joel, Jordi, Gerard, Robert i David vam anar a córrer la 4ª edició de la Cursa “Serra de les Fites” a la Pobla de Massaluca, ens van acompanyar bastants aficionats, familiars, companys, alguns que van venir amb la BTT i el suport local del “ Mosso la Pobla”.

A les 10 del matí es va donar la sortida, una cursa molt ràpida, amb els 10 primers quilòmetres quasi plans i per camí, després es baixava fins a la vora del riu Matarranya i passant per senders i camins es tornava a pujar fins arribar de nou al poble.

Bàsicament el circuit era el mateix de l’any passat, tot i això es nota el rodatge que portem, ja que, tant els que no l’havien fet com els que la vam fer l’any passat vam baixar el temps considerablement.

A l’arribada esmorzar, diploma, bossa amb obsequis i una samarreta.

Cal destacar també que la secció de “caminadors” va estar representada amb Araceli que va participar a la marxa, que en alguns trossos passava pels senders i camins de la cursa i ens va poder veurem com passàvem i animar-nos.

Més informació i classificacions :  http://www.cursaserradelesfites.blogspot.com/

Pròxima estació: Cursa de Muntanya Cornudella de Montsant el 10 d’abril.Salut, quilòmetre, pedals i gasssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari