diumenge, 15 de maig del 2011

II Cursa del Vent -Els Reguers-

Després de Setmana Santa , dies tots “desperdigats per varios puestos” i la Festa Major de Lleida, el dissabte 14 de maig, Gerard, Jordi i Farrera, a mitja tarda, ens vam trobar i plovent a bots i barrals vam tirar Ebre avall.
Ens vam quedar, com si fóssim professionals, a dormir a Tortosa, després d’acomodar-nos a les habitacions, vam sortir a donar una volta, estirar les cames i fer-nos gana per sopar.
Ens vam fotre un bon sopar i després un altre passeget i cap al sobre, que “anundemà” ens n’esperava una de les bones, 22 quilòmetres i uns 1500 metres de desnivell positiu.
De bon “dematí” ens vam preparar, i ben esmorzats,  vam sortir direcció a Els Reguers, un poblet situat la falda dels Ports.
A les 9 del matí es va donar la sortida a la cursa, amb un vent que quasi et tombava,  primer per una pista asfaltada, passant per oliveres i al cap de pocs quilòmetres ja estàvem al mig dels Ports,  amb 3 pujades i 3 baixades espectaculars, unes vistes impressionants  i uns senderons, trialeres i fins i tot tarteres increïbles.
En definitiva una cursa de 10.
Cal destacar que Jordi va rebaixar les 3 hores i va quedar el 18è de la categoria sènior.
Pròxima estació: Cursa de Muntanya de Paüls 29/05/2011.

Salut, quilòmetres, pedals i gas a tope !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada