diumenge, 29 de maig de 2011

XI Cursa de Muntanya de PaülsDiumenge 29 de maig, Jordi i Farrera, ben aviat al matí ens vam desplaçar fins a Paüls (Baix Ebre) per participar a la mítica cursa de muntanya d’aquest municipi.

Una cursa que constava de 23 quilòmetres amb 4000 metres de desnivell total acumulat.
Per molta gent, la més dura, mítica, espectacular, exigent, ben organitzada, etc…,
A les 9:00 es va donar el “xupinazo” de sortida, es va fer un recorregut pels carrers del poble, després una llarga pujada fins arribar a la Font del Montsagre i d’aquí fins a creuar el crestall pel Forat de la Finella i coronar la Mola Grossa (1044m).
Després un puja i baixa constant, corrent pel Coll de la Gilaberta amb unes vistes espectaculars d’Horta de Sant Joan i  les seves muntanyes, passant per senderons pel mig del bosc, unes pujades que et tombaven enrera i unes baixades vertiginoses fins que s’arribava  a l’última pujada, el pic d’en Joan Gran (1072m), a partir d’aquí 5 o 6 quilòmetres “costa avall”.
Tot el reccoregut era impressionant, tant per l’exigència del traçat com per les vistes i els llocs per on es passava.
Al final, rebentats i “fets malbé”, però “xalan” com si fòssim “críos”, vam aconseguir completar la cursa, Jordi amb un temps de 3h 29 minuts i el qui escriu amb 3 “antortelligades” del “turnell” incloses, 4 h 26 minuts.
Tot i això els dos vam coincidir en que es la millor cursa de muntanya en la que hem participat, la “Champions League” de les curses de muntanya.
Salut, quilòmetres, pedals i gassss a topee !!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari